Hvis man vil have et eller flere gode profilfotos eller et fotografi til dating sider fotograferet ved Køge fotografi, handler fotograferingen altid om at “sælge personen” og “sælge varen”. Vi ved, som erfarne fotografer at det er essentielt at fange det rette øjeblik, det skæve smil, det perfekte glimt i øjet, eller bare lige det lille øjeblik hvor du er dig selv og de lyser ud af dig selv.

Vi laver også almindelige portrætter

Hver dag ser vi billeder i blade, i tv’et og mange steder på nettet. Vi er ved at være “vante” til at kigge på billeder, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Dating og profil foto

Dating og profil foto der “sælger varen”

Vi er fotograferne i det historiske og smukke Køge og vi kender byen godt og elsker at lave spændende og anerledes profilfotos. Vi kan derfor lave billeder on-location på mange forskellige spændende steder i Køge by, eller vi kan lave en flot og anerledes portrætfoto og profil foto serie af dig via vores smarte mobile fotostudie hvor du ønsker det i Køge. 

Hvordan bliver man portrætfotograf?

Når man kender til de spændende lokationer, kan betyde en verden til forskel i de billeder i modtager. Fotografen ved hvor lyset er lækkert, hvor lokationen egner sig bedst til dating billeder og profil billeder.

Dating og profil foto

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter Køge Fotografi for at få lavet billeder til dating eller profil foto, så vil vi tage en snak om valg af lokation eller via mobil fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappe af under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.

Læs mere her: