Et erhvervsportræt i Køge, kan være billeder af virksomhedens miljø, ejerkreds eller medarbejderne. Formålet med et erhvervsportræt er at fange essensens af virksomhedens vision, mission og kerneværdier.

Læs mere om erhvervsfotografering

Erhvervsportraet

Et erhvervsportræt skal kunne fortælle en historie og vække tillid hos modtageren. Det bedste erhvervsportræt kan derfor opstå enten helt spontant i et møde eller ved, at det bliver iscenesat.

Et erhvervsportræt i Køge

Erhvervsportrætter af højeste kvalitet

Når du arbejder sammen med Køge Fotografi, kan du være sikker på, at du får dine erhvervsportrætter i højeste kvalitet, og så det er muligt, at de kan trykkes både online og offline på alle medier og platforme. Vi tror på, at det bedste samarbejde opstår, når vi har set, hørt og forstået opgaven.

Vi sætter derfor god tid af til at tage en snak og høre om dine forventninger til erhvervs portrættet, samt hvad det har til formål. På denne måde har vi det bedste udgangspunkt for at fange essensen af den fortælling, billedet skal skabe. Herudover kigger vi på de muligheder, der er for at arbejde på forskellige lokationer, der kan give noget kant, karisma eller charme, som naturligvis skal stemme overens med virksomhedens karakter og rolle.

Erhvervsportrætter kan også tages i vores eget studie eller vores mobile studie, hvor du kan få helt klassiske og professionelle erhvervsportrætter.

Gør erhvervsportrætter personlige

Som erfarne businessfotografer i Køge, værner vi om vores håndværk. Selv de mest enkelte opstillinger eller billeder bliver til med en kompleks tilgang for at skabe dybde og personlighed i det enkelte billede.

Hvad koster et erhvervsportræt

Hvad er prisen for et erhvervsportræt Køge?

Går du og overvejer at få taget erhvervsportrætter af din virksomhed i Køge. Dens ejerkreds eller medarbejdere, håber vi du har lyst til at tage en dialog med os. Vi har gennem årene arbejdet sammen med mange forskellige virksomheder, navne og brands. På denne måde har vi også en bred ekspertise til at løse forskellige opgaver.

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed, kan du med fordel kontakte Køge Fotografi. Vi står også til rådighed, hvis du måtte have nogle spørgsmål eller er nysgerrig på at høre nærmere om dine muligheder for erhvervsportrætter – uanset om du er en mindre eller større virksomhed.

Læs mere her: