foto-logo-1

Gravid fotograf Køge

Professionel og kreativ gravid fotograf Køge til smukke gravid foto. En graviditet er en ganske særlig periode i jeres liv. Det er en tid med spænding og nervøsitet, og det er en periode, der aldrig kommer igen på den samme måde. Derfor er det meget populært at få taget en række billeder af den gravide kvinde.

Hvordan kan graviditetsbillederne se ud?

Gravid billeder

Den gravide kvinde kan fotograferes på mange måder. Nogle får det gjort i fotografens studio, derhjemme eller ude i det fri. Det kan give nogle ret fine og ret forskellige billeder. Nogle gange fotograferes den gravide mave uden tøj på – og nogle gange er det med tøj på.

Billederne vil typisk have fokus på den gravide mave, som indeholder det ufødte barn. På nogle af billederne er kvinden alene, og på andre ses kvinden sammen med barnets anden forælder. 

I det hele taget er der ret frie tøjler, når der skal tages nogle fantastiske graviditetsbilleder. 

Mavebilleder

Drømmer du om nogle smukke gravid foto, der fremhæver din smukke, gravide mave?

Hvorfor er det en god idé at hyre en fotograf til at tage billederne?

I kan naturligvis tage et hav af den gravide kvinde derhjemme. Det er der da også mange, der gør. Men de der helt særlige billeder, som skal gemmes og bruges til at hænge på væggen eller gives som gave, dem kan I med fordel bede en professionel fotograf om at lave.

Den professionelle fotograf kan tage nogle fuldstændig fantastiske billeder. De kan enten tages i fotografens studio, ude i det fri eller i jeres private hjem. De forskellige lokationer kan gøre noget forskelligt for billederne. Det er også muligt at få lavet en blandet pakke af unikke graviditetsfotografier.

Generelt om

gravid fotografering

Vi har efterhånden skudt rigtig mange forskellige og kreative slags gravid fotografering både i vores fotostudie og hjemme hos vores kunderne.

Den type billeder kan du med fordel overlade til den professionelle fotograf at tage. Når du gør det, så kan du være sikker på, at billederne bliver lige så unikke og smukke som selve den gravide kvinde.