Skal man smide et billede et såkaldt Headshot i ens CV ? eller er det unødvendigt ?

Tvivl om hvad man skal gøre, nogen siger man ikke skal, andre siger det kan man godt. Men så er det vigtigt at det ser professionelt ud og passer til det man søger. Hvis du søger en murer stilling, så passer det ikke at man har jakkesæt på ens billede f.eks.

headshot

Det vil siger at det ikke skal være et billede der ligner: 

  • et bandit billede.
  • forkert tøj valg til en bestemt målgruppe.
  • Eller bare ligner et billede der skudt med en mobil.

Derfor bruger de mange penge på et godt portræt billede, og de giver det gerne ud, da det kan betyde om de får stillingen eller ej.

Istedet for at hæfte et billede på ens CV bruger de mange gange en slags online portfolie, som evt. arbejdsgivere kan se på hvis de vil.

Men hvorfor siger nogen så at man ikke skal ?
Fordi ens hjerne bruger kun ca. tiendedel af et sekund på at bedømme om de kan lide personen eller ej.

Headshot og portræt

Skal man så bruge et headshot?

Nu bor vi jo i Danmark, hvor billeder i ens ansøgning eller CV er normalt. Men derfor er det stadig vigtigt at det er godt.

Hvis man nu har lavet sit livs ansøgning og måske bruger et billede man lige har. Det kunne være et snapshot fra en ferie eller en grillaften.

Her klipper filmen nok for beskueren af ansøgningen, man kommer ikke til at se seriøs og prof ud 🙂

selvsikkerhed” og “imødekommenhed

Når vi snakker billeder til CV/ansøgninger, så skal det udstråle “selvsikkerhed” og “imødekommenhed“. Det er her jeg f.eks. kommer ind i billedet, for det er netop min ypperste opgave at få dig til at udstråle det.

Derfor er det vigtigt at have et kommercielt professionelt billede/Headshot, hvad enten det er til CV. Linkedin. Ens hjemmeside. Facebook side. Og især hvis du er nyuddannet, så har du det bedste mulige billede til at repræsentere dig.

Hvordan får jeg dig så til at se selvsikker og imødekommende ud, jo jeg har nogle tricks som jeg har lært af Headshot crew som jeg har være en del af i et par år nu.

Dating og profil foto

Fremgangsmåde med et Headshot i Køge

Man kan sige at skyde et kommercielt portræt eller Headshot i Køge, er ikke noget man bare gør. Det kræver noget af både kunden og mig, vi skal samarbejde, for at få de bedste udtryk frem.

Det tager tid, derfor bookes der gerne 2-3 timer på det. Sagt på en anden måde vi stopper ikke før vi begge er tilfredse :).

Men økonomisk er det også lidt dyrere end traditionelle portrætter.

Men så får man 3 billeder på mail et par dage efter, som man så kan bruge som man vil, plus lidt til ganen under fotograferingen, det kan være the, kaffe, juice, vand eller sodavand og frugt alt efter hvad man ønsker.

Er det dyrt, ja måske, men tænk på det kan måske betyde du kommer til samtale, og lande en stilling, så er det jo givet godt ud.

Det kommer nok an på hvor man bor og hvad er kutyme er.

Har du tjekket flere af vores artikler? :