Kreativ og passioneret newborn fotograf Køge. Newborn billeder er blevet meget populære. Derfor er der mange, der bestiller at få lavet den slags billeder.

Der er da også tale om en periode i babyens liv, der er værd at forevige på den smukkeste måde. Det er den der allerførste tid lige efter fødslen, som er meget kortvarig, og som aldrig kommer igen. Den er det værd at få taget de fineste billeder af.

Det er den erfarne newborn fotograf i Køge ekspert i. Han kan enten lave billederne i sit studio eller i babyens hjem.

Newborn billeder skal tages med det samme
Hvordan kan newborn billeder laves?

Newborn billeder skal tages med det samme

Af gode grunde skal newborn billeder tages meget tidligt. Den spæde baby skal helst ikke være ældre end 3-12 dage. Det er i den periode, hvor babyen stadig sover meget og stadig er foldet sammen efter fødslen. Den unikke periode er værd at tage billeder af, fordi babyen ændrer udseende kort tid efter.

Der er mange, der gerne vil have taget nogle skønne billeder af deres nyfødte spædbarn. Det kan du med fordel hyre den lokale newborn fotograf i Køge til at gøre.

Kreativ og passioneret newborn fotograf Køge
Hvordan kan newborn billeder laves?

Hvordan kan newborn billeder laves?

Det kan være forskelligt, hvordan disse newborn billeder bliver lavet. Det kan enten være et fint og naturligt billede af den spæde, som hviler enten på et fint underlagt eller på en af dens forældre. Eller det kan være nogle sjove, pudsige eller kære billeder af det nyfødte barn i en særlig situation. 

Du kan bede fotografen om at lave disse særlige billeder på en bestemt måde, eller du kan tage fotografen med på råd. Det er også muligt at få lavet en serie af newborn billeder. De kan enten være i farver eller i sort/hvid. De kan enten være digitale eller analoge. Det er også muligt at få lavet en serie billeder, som er forskellige. 

En nyfødtfotografering hos os er en oplevelse med fokus på nærvær og at skabe minder.
En nyfødtfotografering hos os er en oplevelse med fokus på nærvær og at skabe minder.

Newborn fotograf Køge

Newborn fotografering af nyfødte er fra barnet er 5 dage til 2 uger gammel. Få lavet en newborn fotosession i Køge og resten af Sjælland med dit nyfødte barn. Det foreviger mindet om baby i de første 5-14 dage. Bestil tid allerede i dag!

Fik du også læst om: