foto-logo-1

Newborn fotograf Køge

Dygtig newborn fotograf Køge

Professionel passioneret Dygtig newborn fotograf Køge. Newborn billeder er blevet meget populære. Derfor er der mange, der bestiller at få lavet den slags billeder. Der er da også tale om en periode i babyens liv, der er værd at forevige på den smukkeste måde. Det er den der allerførste tid lige efter fødslen, som er meget kortvarig, og som aldrig kommer igen. Den er det værd at få taget de fineste billeder af. Det er den erfarne newborn fotograf i Køge ekspert i. Han kan enten lave billederne i sit studio eller i babyens hjem. 

newborn-foto-medalje

Fotografering af Nyfødte

Newborn billeder skal tages med det samme

Af gode grunde skal newborn billeder tages meget tidligt. Den spæde baby skal helst ikke være ældre end 3-12 dage. Det er i den periode, hvor babyen stadig sover meget og stadig er foldet sammen efter fødslen. Den unikke periode er værd at tage billeder af, fordi babyen ændrer udseende kort tid efter.

Der er mange, der gerne vil have taget nogle skønne billeder af deres nyfødte spædbarn. Det kan du med fordel hyre den lokale newborn fotograf i Køge til at gøre.

Hvordan kan newborn billeder laves?

Det kan være forskelligt, hvordan disse baby billeder bliver lavet. Det kan enten være et fint og naturligt billede af den spæde, som hviler enten på et fint underlagt eller på en af dens forældre. Eller det kan være nogle sjove, pudsige eller kære billeder af det nyfødte barn i en særlig situation. 

Du kan bede fotografen om at lave disse særlige billeder på en bestemt måde, eller du kan tage fotografen med på råd. Det er også muligt at få lavet en serie af newborn billeder. De kan enten være i farver eller i sort/hvid. De kan enten være digitale eller analoge. Det er også muligt at få lavet en serie billeder, som er forskellige. 

Flotte fotos af nyfødte

Erfaren fotograf

Fotografering af nyfødte, babyer og gravide. Vores mål som nyfødt baby og gravid fotograf er, at hjælpe dig med at fastholde livets fantastiske øjeblikke.

Fotograf med speciale i nyfødtfotografering, gravidfotografering, babyfotografering og børnefotografering.