Fotokursus noget for dig?

Vil du gerne på Fotokursus? Du medbringer egne billeder til bedømmelse og som diskussionsoplæg, og det er uanset på hvilket niveau du befinder dig. Der er hjemmeopgaver der skal løses. Efterfølgende netværk. Efter kursusafviklingen er der tilbud om at komme med i et netværk Fotoskole og deltagerne imellem. Der satset på én til to årlige sammenkomster for hvert hold og et årligt fototræf, hvor alle deltagerne har mulighed for at samles. 

atelier’er med flash-udstyr, baggrunde, stativer

Der er to atelier’er med flash-udstyr, baggrunde, stativer, et mørkekammer med to tilstødende kopieringskabiner m.m. til rådighed. Mørkekammeret er forsynet med to Jobo fremkaldermaskiner og en tørrerovn. Fotokurserne arrangeres under fritidsloven, og for at kunne holde prisen på et niveau, hvor alle kan være med, medvirker deltagerne ved borddækning og opvask.

Der er altid brug for modeller

Selvom mange piger har en drøm om at blive fotomodel, så er det kun få der opnår at blive rigtig kendte og får det som et levebrød. Mindre kan nu også gøre det. Der tages andre billeder af piger end dem vi ser i reklamer og på film. Disse er fremstillet af højt betalte reklamefotografer, eller udvalgt af film og tv producenter.

Der er et stort behov for anvendelse af modeller hos almindelige reklamefotografer og ikke at forglemme fritidsfotografer eller til at gå cat til en lokal modelopvisning. Et sted skal man nu engang starte inden man bliver opdaget. Mugge Models er stedet som ganske almindelige piger kan bruge som springbræt til noget større.

En af mine helt store interesser er at fotografere. Jeg arbejder som grafisk designer og en af mine lidenskaber er at male, så på alle planer betyder det visuelle meget for mig.

Jeg har altid godt kunnet lide at fotografere, men først for nylig, efter at jeg har anskaffet mig et digitalkamera, er jeg gået i gang for alvor. Mit kamera er et Canon Powershot A20, som jeg kan anbefale som et udmærket begynderkamera. 
Der ud over har jeg et gammelt Olympus som jeg stadig bruger ind imellem.

Læs også:

Hvordan bliver man portrætfotograf?